Meet the Dutch Drone Gods

Met ons team van zeven volledige toegewijde drone piloten, regisseur, producer en drone engineer, zorgen wij ervoor dat we elke droneshoot naar een hoger niveau tillen.
Het produceren van hoogwaardige FPV-dronevideo's voor al onze klanten; van kleinere producties, live evenementen, festivals tot televisie en zelfs bioscoopfilms.

Ralph Hogenbirk - Dutch Drone Gods

Ralph Hogenbirk

Piloot / eigenaar

Niets is onmogelijk bij deze man. Altijd op zoek naar het verleggen van de grenzen van een productie en niet bang om nieuwe technieken uit te proberen om zich te onderscheiden van de rest. Het is de piloot achter Red Bull's World's Best FPV Drone Shot en nog veel meer dingen waarvan ooit werd gedacht dat ze onmogelijk te vliegen waren.

Instagram: @shaggyfpv

Vince Irie - Dutch Drone Gods

Vince Tonk

Piloot / eigenaar

Vince vliegt sinds 2014 met fpv en heeft internationaal deelgenomen aan de grootste drone-racecompetities met grote overwinningen op zijn naam. Nu heeft hij bij Dutch Drone Gods zijn racevaardigheden omgezet om de meest epische shots met FPV-drones te maken. Met meer dan 240.000 volgers op Instagram en 100.000 op Tik Tok kan hij je het moneyshot altijd geven!

Instagram: @jedeye_fpv

Vince Irie - Dutch Drone Gods

Thomas de Koster

Pilot / engineer

Thomas is al vanaf het begin betrokken bij het team, eerst als freelancers, maar nu voltijd aan de slag! Hij heeft de bijnaam "smooth operator" binnen het team en is ervaren in het vliegne van grotere drones. Daarnaast is hij onze top engineer, verantwoordelijk voor het ontwerpen van de Red Bull Drone One.

Instagram: @thomasfpv

Ale Petra - Dutch Drone Gods

Ale Petra

Pilot

Ale is een audiovisueel regisseur met meer dan 10 jaar ervaring in de filmindustrie, afgestudeerd aan de Filmuniversiteit in Buenos Aires. Hij integreert zijn uitgebreide kennis van film in zijn FPV-vaardigheden. Met zorg en detail streeft hij naar kwaliteit bij elke shoot.

Instagram: @alepetra_

Bas Van T Hul - Dutch Drone Gods

Bas van 't Hul

Engineer / drone tech

Weinig mensen die zo boordevol kennis hebben met alles wat met (FPV) drones en de techniek eromheen te maken heeft. Bas ademt drones 24 uur per dag zou je kunnen zeggen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat hij een van de bedenkers en bouwers is van de Red Bull Drone One, de eerste drone die een F1 auto een volledige ronde bij kan houden.

Instagram: @sniperx_nl

Jaco Markus - Dutch Drone Gods

Jaco Markus

Engineer / drone tech

Het beheren van een grote vloot drones is geen makkelijke klus, maar dat is waar Jaco uitblinkt! Hij is de kracht achter ons drone-onderhoud en -innovatie en maakt nieuwe modellen zodat we voorop blijven lopen in de industrie. Jaco is onze tech master chief die niet alleen toezicht houdt op onze drones, maar er ook voor zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt.

Instagram: @jaco_markus

Rene Sebastian - Dutch Drone Gods

Rene Sebastian

Creative director

Rene wordt betrokken bij de grotere projecten die we ondernemen. Of het nu gaat om het regisseren op de set of het mixen van zijn creatieve idee├źn tot concepten die we samen met onze klanten bedenken. Hij is vaak de schakel tussen de regisseur en onze FPV piloten, zorgt voor tegekke choreoshots en stuwt de piloten over het algemeen naar een hoger niveau tijdens shoots.

Instagram: @renesebastian

Fardau Van Der Meulen - Dutch Drone Gods

Fardau van der Meulen

Project manager / producer

Hoewel ze zelf geen piloot is, kunnen we het bedrijf simpelweg niet runnen zonder haar. Ze zorgt ervoor dat elke productie wordt gepland, beantwoordt al onze e-mails en telefoontjes en zorgt ervoor dat de rest van het team zich kan concentreren op het vliegen. Haar vrouwelijke invloed houdt deze groep mannen op orde ;-)

Instagram: @fardauvdm

Full service video producties

Naast onze fulltime medewerkers hebben wij een betrouwbaar netwerk van freelancers om ons heen verzameld. Van piloten, regisseurs, producenten, productieassistenten, editors, visual effects-artiesten, geluidstechnici en rt-operators. Noem maar op en we hebben iemand die we aan een project kunnen koppelen. Laat ons je specifieke wensen weten en wij zorgen ervoor dat het werkt.