FPV drone services

Met meer dan 9 jaar ervaring in het vliegen met FPV-drones heeft Dutch Drone Gods aanzienlijke expertise opgebouwd. Van kleine shoots tot wereldklasse producties, we hebben het grootste deel van het spectrum in video- en filmproductie gezien. We kunnen alle benodigde zelfgebouwde apparatuur leveren om de ervaring op de set zo soepel mogelijk te maken. Denk aan previewmonitoren, HD-downlinks, feeds naar VTR/video village en live-afspelen. We hebben een breed scala aan drones tot onze beschikking.

Ons team begrijpt als geen ander dat er een verschil is tussen goed vliegen en goed goed shot maken. Met al onze ervaring kunnen we echt jouw wildste ideeën tot leven brengen. We zijn zeker niet het goedkoopste FPV-team van Nederland, maar wel het team wat het beste je wensen kan vervullen.

High-end FPV Drones - Dutch Drone Gods

High-end FPV shots

De dagen waarop FPV-drones alleen met low-end camera's filmden, zijn voorbij. We zijn in staat om te filmen met high-end camera's zoals de Arri Alexa Mini (LF), Red Komodo(-X), Sony FX6, Black Magic Pocket Camera, Freefly Ember en nog veel meer. We zullen altijd met je overleggen wat de beste opties zijn voor jouw project.

Voorbeelden

Red Bull's From sim to realityTomorrowland Aftermovie 2022Swatch Nines 2023Mini ElectricLeeuwin (feature film)

Live tv & streams FPV Drone

Live tv & streams

Wil je direct onze FPV-beelden streamen naar een live-uitzending of livestream? Met onze aangepaste drones kunnen we je een directe SDI- of HDMI-livefeed vanuit ons fpv drone perspectief geven. Van onze kleine drones die veilig te gebruiken zijn rond mensen, tot grotere opstellingen voor high-end camera's. Onze techniek biedt je het directe signaal met minimale vertraging.

Voorbeelden

24H SeriesGrip Kart MastersWie Is De Mol Finale 2023 • ESPN Eredivisie • Aruba High Winds

Indoor FPV Drone Tours

Indoor drone tours

Wil je dat de kijker betrokken raakt bij je nieuwe locatie, of wil je met een andere aanpak een verhaal vertellen? Opnames maken op locaties waar geen mensen kunnen komen of zijn toegestaan? Hier komen onze indoor drone tours om de hoek kijken. Onze op maat gemaakte mini-drones kunnen op elke gewenste locatie vliegen om te filmen.

Voorbeelden

Smartphonehoesjes.nlAFAS Experience Center TourOlround Bowling & Prison IslandMaris CollegeSchippers GroupDifferent Doors

Pre-recorded broadcast FPV Drone

Pre-recorded broadcasts

De afgelopen jaren hebben we het genoegen gehad om aan veel televisieproducties te werken. Vooraf opgenomen opnames hebben als voordeel dat we onze vluchtroutes nauwkeurig kunnen plannen en afstemmen, vaak in combinatie met acteurs en/of extra's. Dit biedt ook meer flexibiliteit in de postproductie.

Voorbeelden

World's Best FPV Drone ShotThe Passion 2023Leader VI VandaagMatthijs Gaat DoorTop 2000 Opening

Efteling commercial - Dutch Drone Gods

Commercials & speelfilms

Of je nu een video nodig hebt om je bedrijf te promoten of onze unieke invalshoek voor intern gebruik wilt benutten, FPV-drones hebben in de loop der tijd bewezen dat ze een nuttige troef zijn in commerciële video's en speelfilms. Ze verbinden verschillende locaties, nemen de kijker mee op reis of combineren zelfs handheld shots met luchtopnamen.

Voorbeelden

Efteling ZomeravondenCar Next; One Last DriveHaibikeAudi HoonitronRotterdam TourismNPO Luister

Festivals & events

Festivals & events

Met meer dan 75 festivals en evenementen op onze naam alleen al in 2022, en dat nog los van de afgelopen vijf jaar, kunnen we je verzekeren dat we veel ervaring hebben in de evenementensector. Festivals vereisen een speciale aanpak vanwege risicobeheer. We stemmen voorafgaand aan het evenement veel af met de organistatie, wat ons helpt om de beste opnamen te maken en tegelijkertijd de veiligheid te waarborgen.

Voorbeelden

TomorrowlandDefqon 1MysterylandSnollebollekes in ConcertThunderdome

Onze drones

Elke opname vereist een ander soort drone. Samen met jou kunnen we beslissen wat de beste optie is voor jouw productie.
Of het nu gaat om een high-end filmcamera, drones die extreem langzaam vliegen of snelheden tot 180 km/u halen.
Mocht de drone voor jouw productie nog niet bestaat? Dan bouwen we een aangepaste opstelling om het te laten werken.

Small indoor fpv drone - Dutch Drone Gods

Kleine (indoor) fpv drone

Deze kleine en wendbare drone is perfect voor indoor drone tours, festivals of situaties waarbij je dicht bij mensen wilt vliegen zonder enig risico. Met een gewicht van minder dan 250 gram kunnen we deze drone bijna overal laten vliegen met de juiste vergunningen. Laat je niet misleiden door het formaat, het is nog steeds een zeer krachtige drone.

Cinema camera fpv drone - Dutch Drone Gods

Cinema camera fpv drone

Met onze krachtige drones kunnen we cinema camera's zoals de Arri Alexa Mini (LF), Red Komodo(-X), Sony FX6, Black Magic Pocket Camera, Freefly Ember en vele anderen dragen. We leveren een HD-downlink rechtstreeks vanuit de camera voor een realistische preview in de videovillage, of gebruiken deze in een livestream. We passen ook post-stabilisatie toe op deze drones.

Gimbal operatored fpv drone - Dutch Drone Gods

Gimbal operated fpv drone

Vlieg met de snelheid en behendigheid van een FPV-drone, maar kader het precies alsof het een Inspire is. Dat is waar deze op gimbal bediende FPV-drone van pas komt. Geweldig voor soepele autovoortzettingen of om je publiek te verrassen met nieuwe dynamische camerahoeken.

Custom drones voor speciale projecten

Voor sommige producties zijn speciaal gebouwde drones nodig om het werk gedaan te krijgen. Met onze eigen ingenieur aan boord hebben we de mogelijkheid om aan elke opdracht te voldoen. We hebben al meerdere op maat gemaakte drones gebouwd. Denk aan payloads, 360° cameraprojecten, led drones en opnames met hoge snelheden.. Neem contact op voor de mogelijkheden.